HARDWARE & SOFTWARE

Op zoek naar een goede computer, een printer of andere apparatuur? Of ben je toe aan nieuwe bedrijfssoftware? Zeker-IT bekijkt samen met jou wat het beste bij jouw bedrijf past en geeft deskundig advies. Uiteraard is het aanschaffen van hardware en software door ons ook mogelijk. Daarbij kun je rekenen op hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs.

HARDWARE

Desktop computers, laptops, routers, printers, WIFI-accespoints; er is vandaag de dag nogal wat hardware te verkrijgen. Welke apparatuur je nodig hebt voor je werkzaamheden, hangt af van jouw specifieke wensen. Zeker-IT denkt mee en geeft deskundig advies. Onze ervaring met heel verschillende bedrijven komt daarbij goed van pas. Voor elk budget vinden wij de beste apparatuur. Zeker-IT levert en adviseert over alle bekende merken, bijvoorbeeld Lenovo, Dell en Hewlett Packard.

Zeker-IT werkt met vaste, professionele leveranciers. Daardoor vinden wij steeds weer die perfecte balans tussen prijs en kwaliteit. Onze leveringspartners zijn gespecialiseerd in apparatuur voor het bedrijfsleven en verkopen niet aan consumenten. Doordat we al langere tijd met vaste leveranciers werken, kunnen we ook nog eens een snelle levertijd garanderen. Een aankoop wordt meestal al de volgende werkdag bezorgd!

SOFTWARE

Voor computergebruik is software natuurlijk onmisbaar. Zeker-IT is een specialist als het gaat om Microsoft-software. Wij leveren diverse programma’s en pakketten, zoals besturingssystemen voor werkstations en servers (Windows), Microsoft Office (waaronder Word, Excel en Outlook), Microsoft Office 365 en allerlei zakelijke oplossingen (denk aan Microsoft SQL Server, Microsoft Remote Desktop, Microsoft Exchange).

Wie op correcte wijze Microsoft-software wil inzetten, moet over licenties beschikken. Wanneer bij een controle blijkt dat ‘de papieren’ niet op orde zijn, kunnen de boetes fors uitvallen. Schakel Zeker-IT in voor het beste advies. Daarmee voorkom je niet alleen een hoge boete, dankzij onze hulp leer je ook slim gebruik maken van de licenties waardoor je veel geld kunt besparen.

CONFIGURATIE

Naast adviseren en het leveren van de optimale hardware en software kunnen we ook apparatuur en programma’s naar jouw wensen configureren. Heb je specifieke voorkeuren voor het gebruik van Outlook? Geen probleem! Wil je meteen aan de slag met een printer waarvan de inktpatronen moeten worden uitgelijnd? Ook daar draaien wij onze hand niet voor om. Door onze configuratie ben je geen tijd kwijt aan ingewikkelde handleidingen en oneindig lijkende instelprocedures.

Opzoek naar een Full-Service IT specialist?

CONTACT OPNEMEN