SYSTEEMBEHEER

Zijn jouw computers wel goed genoeg beveiligd? Wil je weer kunnen beschikken over documenten wanneer je ze per ongeluk hebt verwijderd? Of denk je dat jouw netwerk sneller kan werken? Zeker-IT buigt zich vaak en met plezier over dit soort netwerkvraagstukken. Wij zorgen ervoor dat jij alles uit jouw netwerk haalt en alle data veilig bewaard wordt.

NETWERK

Dankzij Zeker-IT is jouw netwerk altijd in topconditie. We gaan bij een check overal bij langs en bekijken of alle onderdelen naar behoren functioneren. Denk bijvoorbeeld aan de cloudoplossingen, virusscanners, wifi-toegang en back-ups. Zijn zaken volgens ons niet (meer) op orde, dan bekijken we met jou wat de beste oplossing is. Zeker-IT is daarmee de ideale sparringpartner, een vertrouwd gezicht die controleert, adviseert en tijdig ingrijpt.

Een eenmalige check van het netwerk is mogelijk, maar we kunnen ook periodiek langskomen. Ook remote controle, ofwel een check op stand, is geen probleem.

BACK-UP

En toen was ineens een belangrijk document weg. Het is per ongeluk verwijderd en uit de prullenbak verdwenen. We hebben dit allemaal wel eens meegemaakt. Dankzij Zeker-IT zijn dergelijke rampen verleden tijd. De kans is namelijk erg groot dat wij het document dat verloren leek, terug kunnen vinden.

Bij Zeker-IT is het mogelijk om jouw data veilig onder te brengen. Wij maken elke dag voor jou een back-up en bewaren deze zorgvuldig. Wanneer er dus eens wat misgaat, een overschrijving of in het ernstige geval brand, kunnen wij snel de oude situatie weer herstellen.

Opzoek naar een Full-Service IT specialist?

CONTACT OPNEMEN